Den bedste vinduespudser i Middelfart og omegn

Søger du den bedste vinduespudser i Middelfart og omegn, så er willFlo Vinduespolering et godt bud. Vi tilbyder vinduespudsning i Middelfart til en pris, som er til at betale. Endnu vigtigere er det, at vi altid leverer et stykke arbejde, som kunderne vil være tilfredse med. Vi er effektive, grundige og forlader ikke vinduerne før kunden er helt tilfreds.

Vi kan klare alle gaver indenfor vinduespudsning, både med traditionelle metoder samt med vores rentvandsanlæg.

Med rentvandsanlæg kan vi vaske vinduer, i helt op til 18 meters højde, uden brug af lift.

Vi kan tilbyde en fast aftale, hvor vi rutinemæssigt kommer forbi og pudser dine vinduer, skilte eller facader, når der er brug for det.

Vi betjener i dag over 100 kunder i byen, og har stadig kapacitet til og tage flere kunder ind.

Du kan bestille os fra gang til gang, men vi vil helt klart anbefale en fast aftale, da vi så kan tilbyde en billigere vinduespolering og planlægge den i vores faste køreplan.

Vi sætter en stor ære i at udføre arbejdet ordenligt, og tørrer f.eks. altid efter, når vi har udført vinduespudsning.
Vi udfører vinduespudsning både indenfor og udenfor, og vores priser er meget konkurrencedygtige. Så søger du den bedste vinduespudser i Middelfart,, så giv os et kald og lad os sammen finde en løsning der passer til dit behov.

Så søger du en lokal og stabil vinduespudser, så ring til os allerede i dag, og få et tilbud på pudsning af dine vinduer, på telefon 5267 3390 eller send en e-mail til kontakt@willflo.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med vinduespolering/vinduesvask, afrensning af vinduer, rengøring af solceller, polering af ridser, fliserens, edderkoppe-forebyggelse og meget mere….

Bedste vinduespudser i Middelfart

Du kan få hver 3. pudsning gratis med håndværkerfradraget – SPAR 33% på vinduespolering (læs mere her)