VINDUESPOLERING

Nej det behøver du ikke.

De fleste laver en aftale, omkring udvendig vinduespolering og aftaler kun indvendig pudsning når der er behov for det.
Hvis det f.eks. er en villa og der ikke er lukket til baghaven, så kommer vi automatisk hos dig, derfor behøver du ikke at være hjemme.
Hvis der f.eks. er en port eller dør, der er lukket til baghaven, sender vi en sms dagen i forvejen.
Drejer det sig om indvendig pudsning, kan det kræve at man er hjemme.
Du kan også lægge en nøgle, som man aftaler med vinduespudseren, dette gør vi dog først når vi kender hinanden.

Ja, vinduespudseren kan godt pudse vinduer i frostvejr. Selvfølgelig kan det være så koldt, at vandet vil fryse. Men ved hårde minusgrader tilsætter vinduespudseren sprit til vandet for at forhindre indfrysning.

Hvis det regner, når vinduespudseren kommer, vil dine vinduer alligevel blive pudset, da regn ikke har indflydelse på rengøringen af vinduerne. Dine vinduer bliver beskidte af skidt. Ikke af regn! Vi polerer i alt slags vejr. Der kan selvfølgelig være undtagelser, f.eks. ved kraftigt snevejr eller stormvejr.

Skal vindueskarmene ryddes? Ja tak, det gør vinduespudserens arbejde meget nemmere.
Skal gardinerne tages ned? Nej, det behøves ikke. Men du må gerne rulle dem op, så vinduespudseren har fri adgang til hele vinduesfladen.

Du kan betale kontant, med dankort, via mobilepay tlf. 343596 eller pr. konto overførsel med betalingsfrist på 5 dage.

Vores svar til det er: Så lang tid det tager at få dem til at skinne! willFlo forlader ikke opgaven, før vi er sikre på, at både du og vi kan være 100 % tilfreds med resultatet. For et ”normalt” parcelhus kan vinduespudsningen tage lige fra 15–45 min.

Det afhænger helt af omgivelserne og hvor meget snavs dine vinduer bliver udsat for. De fleste er glade for at få deres vinduer pudset en gang hver 4. uge, men mange finder at hver 8. uge – eller måske hver 12. uge

Vinduer der er blokeret af buske, bænke og havemøbler osv. bliver ikke pudset. Vores vinduespudser flytter ikke ting af forsikringsmæssige årsager.

Vinduespudsning hører ind under håndværkerfradraget og er 100% fradragsberettiget.
Skattevæsenet hat godkendt, at man kan trælle helle fakturaen fra, da der ikke er anden omkostning en and og sæbe.
Det eneste skattevæsenet kræver er, at du har en faktura fra willFlo Vinduespolering, og at den er betalt over din netbank eller MobilePay.

Vinduespudserne arbejder fra kl.7.30-8.00 til ca. 16.00-17.00

Når man skal have pudset indvendigt kan der aftales tider med vinduespudseren som passer jer begge, men det skal helst passe ind i en rutte som er lagt for området.

Ved erhvervs vinduespudsning arbejdes der nogle gange tidligere.

FLISERENS

Hvis det er moderat ukrudt såsom mos og enkelte et årige ukrudtsfrø så Ja det gør den. Har man derimod meget ukrudt som græs mælkebøtter og lign. opnåes det flotteste og det mest holdbare resultat ved mekanisk at fjerne det inden den egentlige fliserens påbegyndes.

Nej man behøver ikke være hjemme når vi kommer. Vi skal blot ha adgang rundt om huset, kunne komme til fliserne,og vigtigst af alt adgang til en vandhane.

Så snart vi er helt færdige og imprægneringen er tørret op må man gå på fliserne igen.

Ja som udgangspunkt skal hele flisearealet være ryddet for krukker, blomster, havemøbler og lign. så vi kan komme rundt med vores udstyr. Hvis man derimod af den ene eller anden årsag ikke selv kan flytte rundt på tingende så lad os det endelig vide inden vi kommer.

Ja vi skal have adgang til en udendørs eller indendørs vandhane.
Herefter trækker vi vores vandslange fra bilen og til vandhanen, og på den måde løber vandet så igennem vores tank og videre til fliserenseren.

Ja det sviner en lille smule, dog ikke mere end at når vi er færdige skyller vi selvfølgelig lige langs husmur og lign.med rent vand.

Typisk tager en Fliserensning på 100 m2 ca 2-3 timer. Så er fliserne renset og skyllet. Har man bestilt imprægnering og nyt fugesand er det her vigtigt at fliserne tørre helt op inden selv imprægneringen påføres.

Vi giver 15 års garanti på at der IKKE kommer flisepest på fliserne igen, så længe vi 1 gang årligt kommer og desinficere overfladerne der er blevet renset af os, og så længe det selvfølgelige ønskes at opretholde garantiordningen.

ALGEBEHANDLING

Det skal det nemlig også gøre, det er en del af den nedbrydnings proces der er igang, og som får algernes rødder til at slippe overfladen.

Vi anbefaler at få sit tag algebehandlet 1 gang årligt. På denne måde sikre man altid at have et pænt vedligeholdt tag fri for skidt og snavs.

En algebehandling af tag tager ca 30 min for et alm parcelhus optil 200m2 fra vi kommer til vi er færdige.

Nej vi har selv vand med i vores biler.

Algemidlet virker med det samme det bliver sprøjtet på overfladen.
Der går dog typisk 1 uge til et halvt år før den fulde effekt ses, da det er vind og vejr der får det til at regne af overfladen.

Som udgangspunkt behandler vi ALTID i tørvejr og med udsigt til tør vejr min. 1-2 timer efter påføring da algemidlet lige skal ha lov til at trænge helt ind i micro organismen. På denne måde er vi helt sikre på et flot resultat.

Når vi behandler taget eller fliserne gør vi det altid med største omhu, og det uden at forstøve algemiddel udover planter buske og træer.

Ja vi har mange vedligeholdelses aftaler hvor vi 1 gang årligt kontakter jer pr.automatik så vi sammen finder en dag for udførsel af den konkrete opgave.

Edderkoppe-forebyggelse

Pris eksempler 150m2 et plan hus = 1600 kr inkl.moms

Men du får et uforpligtigende og gratis tilbud af jer inden vi går i gang.

Ja for edderkopper, men det er ikke skadeligt for mennesker og husdyr

Der skal pudses vinduer bagefter.

Vent lige 24 timer så giften har fået lov at virke.

Men der skal ikke vaskes facade og lign.

To behandling pr sæson er som regel nok.

Ja over 90% af vores kunder vender tilbage år efter år.

Hvis det ikke virker kommer vi og behandler igen u.b.

Ja til at betale for den behandling du har bestilt til aftalt pris.

Der er ikke nogen abonnement.

GLASPOLERING ( polering af ridser)