Glaspolering – polering af ridser i glas

Glaspolering af ridser – har du en beskadiget glasfacade, vinduer eller ruder, der trænger til at blive poleret op, så er vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder professionel glaspolering og polering af ridser for både privat og erhvervskunder.
Ved at vælge os, slipper du for udskiftning af dit skadede glas. Vi polerer alle typer af skader på alle typer glas, glasfacader, gulvglas, butiksvinduer, dørruder og meget andet. Vi benytter de allerbedste værktøjer og nyeste metoder på markedet.

Vi udbedrer skader på blandt andet, følgende typer af glasskader:

  • Skader fra vinduespudsning
  • Kalk og mørtelskader
  • Glasridser
  • Syreskader og andre kemiske skader

willFlo Vinduespolering er altid klar til at løfte alle opgaver indenfor glaspolering – på den korte tid  – til den gode pris – med den rigtige kvalitet.

Ridset glas, eller beskadiget glas, betyder ikke at glasset eller ruden skal udskiftes, i langt de fleste tilfælde kan en glaspolering udbedre skaden på glasset eller vinduet.

På mikroskopisk plan er et glas er ikke helt plant. Derfor sætter urenheder fra vind og vejr sig med tiden fast i glasset. I nybyggerier afgiver betonen en væske som indeholder silikat og andre kemikalier, som sætter sig fast i glasset, det er oftest umuligt at fjerne vha. almindelige rengøringsmetoder. Vi fjerner nemt dette med vores polerings udstyr.

Ring til os og lad vores glasspecialist reparere skaderne på jeres glas, og spare jer op til 80% af omkostningerne ved udskiftning til nyt glas. Vi står altid klar med gode råd og vejledning.

Tags: #glaspolering, #polering af ridser, #glas ridser, #ridser i glas, #vinduespolering, #beskadiget glas, #glas skader, #glasspecialister, #polering af glas, #reparation af glas, #kalk og mørtelskader, #professionel polering af glas