Algebehandling – af tage og andre overflader

Er du ramt af alger?

Efter et langt fugtigt efterår og mørk vinter kan huset godt trænge til en kærlig hånd.

De fleste husstande kender det: Fliserne har skiftet farve, terrassens træplanker er glatte som is og fyldt med grågrønne pletter – og taget har fået et grønligt skær. Du er blevet ramt af mos og alger.

Heldigvis behøver du ikke lægge nye fliser eller tag. Vi udfører algebehandlinger på alle typer overflader – fra træplanker, flisesten og mursten til tage – til en god pris.

Algebehandling af tag bør foretages 1. gang om året eller hvert 2. år, for at holde det pænt og rent og fri for alger.

Algebehandling af terrassen anbefaler vi 1. gang om året.

Vi tilbyder en samlet løsning så du kan få pudset dine vinduer med et fast interval og få algebehandlet taget og terrassen.

Hvis der laves en fast aftale omkring vinduespudsning og algebehandling, tilbyder vi op til 15% samlet rabat.

 

Mest spurgte spørgsmål  – læs mere her

Vi passer på miljøet

Vi er meget opmærksomme på at passe på vores miljø, og derfor anvender vi udelukkende midler, der godkendt til formålet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer i din nærhed, når vi arbejder hos dig.

BESTIL EN PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING

Her hos WillFlo Vinduespolering får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og selvfølgelig od kundeservice. Uanset om det er taget på dit hus eller din virksomhed, der trænger til en professionel behandling, så er vi klar til rykke ud eller  til at give dig et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag. Vi har kunder, der får udført  professionel algebehandling i trekantområdet og omegn – og vi kigger gerne forbi hos dig.

Du er velkommen til at ring til os på telefon 52673390. Du kan også skrive til os via mail på kontakt@willflo.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på din opgave.

1 m2