Slip af med edderkopper

Edderkopper kan være meget generende, men da de er nyttedyr og tager mange insekter omkring huset, ønsker vi ikke at slå edderkopperne ihjel, men blot at flytte dem.

De mennesker der hader edderkopper, oplever bestemt ikke edderkoppen som et nyttedyr. Den kan skabe ubehag hos en del mennesker, og nogen har desværre direkte angste for dem. Tilhører du en af overstående grupper, vil en effektiv bekæmpelse af edderkopper i dit hjem, sommerhus eller på din arbejdsplads måske være et passende alternativ for dig.

 

Sprøjtning mod edderkopper

Med de midler og gifte, der er tilgængelige i fri handel, er det så godt som umuligt selv at udføre en effektiv bekæmpelse. Professionel bekæmpelse fra willFlo i din bolig, sommerhus osv. foregår ved, at der udsprøjtes langtidsvirkende specialmidler. Midlerne udsprøjtes primært udvendigt på bygninger, langs sokler, rundt om døre og vinduer, ved tagrender og udhæng, ved udendørslamper eller på hele facadepartier.

Vi har stor erfaring med bekæmpelse af edderkopper. Udover edderkopper fjerner vi naturligvis også spindelvæv. Vores behandling mod edderkopper gør at du slipper for spindelvæv og pupper i vinduer og udhæng. Med en professionel bekæmpelse af edderkopper fra os af, gør at du slipper for edderkopper både inde og ude.

Vi tilbyder virkningsgaranti i 3 måneder men virkningen mærkes op til 6 måneder. Det anbefales at der behandles 2 gange årligt.

Der behandles i marts/april og september måneder, da det i disse måneder er afgørende for forebyggelsen.

Edderkoppe forebyggelse